Tassen dragen

Leren crossbody tas

 

De term “crossbody” is afgeleid van “kostuum” en intrinsiek verbonden met PEOPLE & SPECerno ……..

Deze tas is een populair modestatement op zich. In muziekvideo’s en op straat is het de biker bag. Biker jongens en meisjes dragen deze tassen als een fashion statement. Sommige mensen dragen zelfs coole tassen, ontworpen om op motorzadeltassen te lijken, op hun heupen. Dus, de leren crossbody tas is cool, trendy, en handig. Je kunt hem kruiselings (rond je middel) of in zijn geheel (rond je buste) dragen en zelf het verschil voelen.

Crossbody tassen worden ook wel handtasjes genoemd. Er zijn crossbody portemonnees en handtassen verkrijgbaar in alle vormen, maten, kleuren, en ontwerpen. U kunt gewone leren crossbody tassen of aangepaste tassen te krijgen op basis van uw behoeften. Populaire crossbody tassen zijn de maag tas of de Surfer stijl, die meestal op ritsen en hebben verschillende kleine zakken zowel binnen als buiten langs de tas.

Het is erg handig om de voorwerpen die u nodig hebt binnen handbereik te hebben. De leren crossbody tas heeft ruime zakken voor uw telefoon, portemonnee, en alle andere kleine voorwerpen die u wilt hebben binnen handbereik. Veel crossbody-tassen hebben ook buitenvakken om uw kleine spullen buiten het bereik van inbrekers of dieven te houden.

Crossbodytassen zijn zo gemakkelijk en handig in het gebruik. Door de lengte van de band en ook de ruime vakken hoef je je geen zorgen te maken over “jasjes”. De crossbodytas kan kruislings (om je middel), in een fgodard (onderuitgezakt) positie of in een foreseeeer (over je juwelen) positie worden gedragen. De foreseeeer-stijl is vooral goed voor snelle toegang tot uw sleutels of portemonnee.

Crossbodytassen zijn een zeer populair modeaccessoire geworden. Dit komt waarschijnlijk door het gemak waarmee je een crossbodytas bij je kunt dragen. Ook zijn deze tassen licht van gewicht en klein, zodat je er veel spullen in mee kunt nemen. Crossbodytassen zijn etui en drogue, met een stoer slot en een sluiting aan de bovenkant. Ze kunnen kruislings of voluit gedragen worden. Daarom zijn ze bijzonder geschikt om mee te fietsen, want joggen met een tas op je rug brengt je veilig naar je bestemming.

De buiktas wordt, zoals de naam al zegt, op de buik gedragen. Deze zijn bedoeld om te worden gedragen voor een formele gebeurtenis zoals een bruiloft of een feest. Ze worden een “potbuikzak” genoemd vanwege de vorm. U bindt de buikzak gewoon vast aan uw middenrif (dicht bij de rand) om alles op zijn plaats te houden. Ze zijn meestal zo gevormd dat ze om uw lichaam passen, en u kunt ze rondslingeren zonder dat u bang hoeft te zijn dat ze uw uiterlijk zullen veranderen.

De Surfer vorm is een voor de hand liggende keuze voor een cross-body tas. Hij is duidelijk over het midden gespannen en hangt aan beide kanten naar beneden. Ze hebben meestal ritsen of knopen om te sluiten en je spullen rond te slingeren.

Wat draag je met een cross-body tas? Eigenlijk kan bijna alles. Het is hetzelfde als normale cross-body tassen, maar het geheim is om de glamoureus versierde cross-body tassen te vermijden en te gaan voor eenvoudige exemplaren. Het belangrijkste idee is om je cross-body tas zo aan te passen aan de outfit die je draagt.

Als u bijvoorbeeld van plan bent een zijden overhemd te dragen, kunt u kiezen voor een geborduurde cross-body bag met stevige metalen knopen. Voor gebreide truien kunt u kiezen voor een geborduurd tasje (effen) of voor een effen kruislichaamstasje met een capuchon.

Lees meer:

Ibiza tas

Festival Tasje