Hoe uw auto schoon te houden

Glascoating

Aangezien u van het terrein bent gereden en er geen laag vuil of stof op ligt, is het normaal dat de lak na verloop van tijd donkerder begint te worden. Zolang er een laagje glas op de lak zit, kun je niet de moeite nemen om het glas te vervangen en schoon te maken. Dat is een van de geheimen van een auto.

Wanneer u een glascoating op uw autolak aanbrengt, hecht deze zich aan het glas en blokkeert het tegen de schadelijke UV-stralen, zodat de autolak gevrijwaard blijft van deze schadelijke omstandigheden. Zelfs in de zomer is er een onzichtbaar laagje glas op de auto, dat op de autolak zit en zich als een laagje van millimeters samenpakt.

Om het glas er na verloop van tijd af te krijgen, moet u de juiste glasreiniger en de juiste producten gebruiken – u moet wrijven en niet schrobben, want met een goede reiniging kan glas niet worden verwijderd.

Sommige producten laten geen beschermende laag achter, dus de beste optie is het gebruik van een goede glasreiniger en producten.

Voorkomen van watersporen en watervlekken tijdens het rijden

Rijden brengt veel elementen in contact met uw auto. Er zijn veel dingen zoals zeezout, zand, mist, hitte en vocht. Ze komen allemaal in contact met uw auto en als ze daar blijven zitten, eisen ze hun tol van uw auto en veroorzaken ze roest, corrosie, schade en watervlekken. Het is belangrijk om ze zo snel mogelijk te verwijderen om te voorkomen dat het steeds opnieuw gebeurt.

Afhankelijk van waar u woont, kunnen de UV-stralen in de zomer het detailing er vreselijk uit laten zien. Het kan ook de afwerking doen vervagen en het interieur benauwd en claustrofobisch maken. Het gebeurt niet altijd, maar als u in een warm, zonnig klimaat woont, zal periodieke blootstelling aan UV uw auto er zeker vreselijk laten uitzien.

Hetzelfde geldt voor regen. RainwaterChoices.com adverteert dat “stormen niet Luxe” en is zich volledig bewust van dat er niet zoiets bestaat als een draagbare auto cover. Als u een auto cover gebruikt, dan is het op een voertuig constant. Als het regent, staat er water op de auto; het gaat in de lak sijpelen en het maakt niet uit wat het doet, het wordt net zo lelijk als de dag dat het van de fabrieksvloer rolde.

Vuil en oprispingen

Vuil is eigenlijk een uitstekende isolator dus het is eigenlijk een uitstekende keuze voor het schoonhouden van uw auto. Het is eigenlijk vrij sponsachtig waardoor het geen ideale keuze is voor autogarages maar perfect geschikt om vuil en stof van de buitenkant van de auto te houden. stof en vuil kunnen een echte plaag zijn en industriële 369en tyfoongarages en parkings hebben er elke dag mee te maken. Net als bij ruitenpasta zie je een residu op de auto en vaak is het bijna onmogelijk om het te verwijderen. Het probleem wordt groter naarmate de auto ouder wordt en de autohoezen steeds meer Download de ruiten van MindstormProtector tegen alles wat in het zicht valt.

De afwerking van de auto is ook kwetsbaar voor vuil en krassen bij het rondneuzen. Het bijwerken van krassen is bijna onmogelijk omdat de kras al schade heeft toegebracht. Het is daarom beter en goedkoper om een zeer sterke beschermlaag op de auto aan te brengen, die vervolgens krasbeschermende lijm en krasbestendige stift bevat.

Veel van de ruitenbeschermers bevatten ook een UV-beschermingslaag zodat de schadelijke zonnestralen van de auto worden weerkaatst. De binnenlagen hebben ook een hoogglans waardoor ze er echt stijlvol uitzien. Ze zitten in een draagtas en kunnen niet worden verwijderd, maar ik denk dat dit een relatief klein voordeel is.

Vroeger werden deze accessoires bijna uitsluitend gekocht door mensen die een waardevolle auto hadden. Maar voor degenen onder ons met minder fortuinlijke auto’s is het bijna een modesymbool geworden om ze te tonen.

De vlindervormig ontworpen vensterbeschermers zijn uiterst stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, grijs en beige. Het nadeel van deze dure raambeschermers is dat ze de neiging hebben om na verloop van tijd te verkleuren. Maar gebruikte raambeschermers zijn waarschijnlijk bruikbaarder dan ooit. Stylers geven nieuw leven aan verwaarloosde auto’s. De selectie pastelkleuren zit boordevol mogelijkheden om uw auto die zo belangrijke finishing touch te geven.

Wanneer u deze hoogglans auto-accessoires koopt, zorg er dan voor dat ze ondertekend zijn. U moet de oorsprong van de tekst en handtekening op de raamsticker hebben. Stickers kunnen een ingebedde code of informatie gedrukt op de zijkant van de stickers hebben. De meest voorkomende stickers hebben een registratienummer op hen. Dit nummer is meestal een reeks van vijf willekeurige cijfers die kan worden herkend als een unieke identificatiecode voor die specifieke auto. Wanneer u deze artikelen koopt, zorg er dan voor dat u hun herkomst controleert, indien mogelijk. Dit zal de mogelijkheid van fraude/moeilijkheden bij het verkrijgen van uw auto worden gestolen.

Deze raamstickers zijn er al een hele tijd.

Lees meer:
Interior detailing 
Leer reparatie auto