Hoe koop ik een racewagen?

Kart shop

de kans om een wedstrijd te winnen verdubbelt met het verstrijken van de tijd en de intrede van de technologie. De gemakkelijkste manier om een kart te kopen of zelfs te bezitten is via een aantal gespecialiseerde autodealers in Frankrijk, zoals Prins Autos, die een kartbaan heeft in La Cure, of Renault Cars. Hier is een lijst van de basiscriteria die in acht moeten worden genomen bij de aankoop van een racekart:

– De kart moet vierwielaandrijving hebben- De kart moet worden aangedreven door een 2 liter / 120 pk motor- De kart moet zijn uitgerust met overwegend lichtmetalen wielen- De kart moet minder dan 3 jaar oud zijn- U moet een goede rijervaring hebben (Geen rijbewijs nodig)- De kart moet in bomen kunnen klimmenHet voordeel van het bezitten van een kart n fiber in plaats van een auto is dat er geen autolening is en het betalen voor gas en verzekering is te doen op een dagelijkse basis. Ook is er geen noodzaak voor een auto verzekering, omdat je niet gedekt door de aansprakelijkheid. Je hebt een go kart gekocht, dus je moet klaar zijn om te racen!

Om een race kart te kopen, kunnen de juiste stappen worden gevolgd om uw kart te starten. Zoek eerst een lege opslagruimte die geschikt is voor uw kart, zoals een garage of magazijn. Het is het beste om een plek te kiezen die goed geventileerd is, zodat de tijd snel voorbij zal gaan. Zodra u een geschikte plaats hebt gevonden, bouwt u een houten kart. Bedek de motor met laminaatplastic. Dit is van cruciaal belang voor de volgende stap.

Als u klaar bent, haalt u de motor en de versnellingsbak uit hun metalen frames en zet u deze onderdelen vrij in het frame. De oude motor zal een groot 1909cc blok nemen. Het nieuwe blok is een 1218 cc blok dat uit Japan of de V.S. kan worden ge├»mporteerd. Vergeet niet de krukas in het frame op te nemen en de drijfstangen of “schoenen” in de aandrijving. Nu is het tijd om de motor op zijn plaats te zetten, de versnellingsbak uit te lijnen, en de wielen. Installeer de tweede en derde tuimelschakelaars. De vierde set tuimelschakelaars zijn voor de “remkabel”, en de vijfde set is voor de hydraulische koppeling. Het laatste deel van de configuratie is de bestuurdersstoel, en helaas is deze bevestigd. Zorg ervoor dat alle spiegels correct zijn afgesteld, zodat u de kart kunt omschakelen naar easy going road, of racebaan. Met de nieuwe motor gemonteerd kunt u beginnen met het testen van de go kart. Wederom met de motor hoorbaar van buiten de afgesloten ruimte, zal de kart in beweging zijn. Terwijl u heen en weer stapt, drukt u zachtjes op het gaspedaal op het exacte moment dat de motor het gaspedaal induwt, op exact hetzelfde moment dat de achteras het rempedaal induwt. Herhaal dit proces verschillende keren tot u voelt dat de kart begint af te remmen. Wanneer u tevreden bent dat de kart mooi in balans is, stap dan terug in de huiskart.

Wanneer de kleine motor draait en de kart mooi in balans is, moet de kabelisolatie verwijderd worden. Nu kunt u de evacuatiecan uit de achterkant van de machine verwijderen. Met behulp van een bestratingsroller duwt u deze helemaal uit de achterkant van de machine tot hij de bestuurdersstoel heeft bereikt. De rollen kunnen helemaal naar buiten worden geduwd tot ze de bestuurdersstoel hebben bereikt. Schuif nu uw Rewards op de achterkant van de machine. De Rewards zitten nu vast aan de machine en kunnen gemakkelijk worden losgemaakt.