De Mercedes auto

Auto reparatie

De experts van Carteam Rjo zeggen dat het beste aan hun bedrijf is dat ze een uitstekende reputatie hebben. Elk werk wordt voltooid met de beste kwaliteitsmaterialen. De technici zijn ASE gecertificeerd en de winkelomgeving is een van de beste in de industrie.

Een van de hoogtepunten van het werken bij Carteam R jo is de ultramoderne digitale apparatuur die in de onderhoudsruimte beschikbaar is. De managers stellen normen om aan de behoeften van de klanten te voldoen, of het nu gaat om het oliƫn van de auto voor de winter of het plaatsen van nieuwe banden. Ook de vaklui zijn nauwgezet en respecteren de specificaties van de constructeur. Het resultaat is een brede waaier van uiterst bekwame technici die aan uw specifieke onderhoudseisen kunnen voldoen.

Reparaties zijn niet de enige reden om deze Mercedes dealer te bezoeken. Uw auto kan problemen geven en dat is de reden waarom u een bezoek moet brengen aan Carteam Rino, uw lokale onafhankelijke garage. Carteam Rino is gespecialiseerd in auto-onderhoud en is uw beste keuze voor een auto reparatiewerkplaats in Frankfurt.

De planeet redden? Of aan de andere kant…

Hoe het verbruik van stookolie te verminderen

Door het verbruik van stookolie drastisch te verminderen, helpt u het milieu te beschermen. Hoe kunt u dit doen?

o Vermijd te rijden met minder dan een halve tank brandstof.o Pomp de juiste hoeveelheid brandstof in uw tank.o Zet uw motor uit wanneer u wacht op een onderhoudsbeurt van uw voertuig.o waar mogelijk, gebruik het openbaar vervoer en carpool.o als u inzetbaar bent, gebruik dan uw auto in plaats van met de auto naar het werk te gaan.o De beste manier om uw auto om te bouwen om op water te rijden is door een ombouwkit te kopen. Deze kits zijn relatief goedkoop en ze bevatten een stap-voor-stap handleiding die u zal helpen om uw eigen water auto te bouwen.

Voor de tijden dat we niet van benzine en diesel af kunnen, moeten we nadenken om onze brandstof op de meest geschikte manier te gebruiken. Helaas gaat een groot deel van de brandstof verloren door sludge en onvolledige verbranding. Slechts 25% van de brandstof wordt gebruikt. De rest is verbrand, wat bijdraagt tot smog en vervuiling.

De oliemaatschappijen zijn al vele jaren inwisselbaar voor politici. Als consument betalen wij de prijs van deze affaire in de vorm van hogere prijzen aan de pomp. Niet alleen is deze politieke agenda duur voor ons, hij is ook schadelijk voor de gezondheid van onze planeet.

De auto met carteam

De Carteammed Car rijdt op de Benzine Waterstof (H2) methode. Deze is gebaseerd op de fundamentele theorie dat water kan worden omgezet in waterstof, via elektrolyse. waterstof kan dus worden gebruikt als eindproduct om onze motoren aan te drijven.

Deze waterstof is zeer brandbaar en kan veilig worden gebruikt in onze interne verbrandingsmotoren. Wanneer H2 wordt gecombineerd met conventionele benzine, ontstaat een explosie, waardoor de auto verder kan rijden. Deze waterbrandstofceltechnologie is al meer dan 50 keer gepatenteerd door verschillende wetenschappers; het laatste patent dateert van 2003 en kan in het laboratorium worden gedupliceerd.

In combinatie met de ideale werking van de verbrandingsmotor die fossiele brandstof verbrandt, kan de waterbrandstofcel het brandstofrendement van de auto verhogen tot 100%. Dat betekent dat je 50% op brandstof zou kunnen besparen. De Carteammed Car is in feite een hybride van een auto op water en een auto op gas.

De Carteammed Car rijdt op water met behulp van de elektrolyse-methode. De waterstof wordt gegenereerd door elektrolyse in de autoaccu. Het apparaat is aangesloten op de ontsteking, zodat elke keer als de motor draait, de elektrische stroom door het water gaat. Elke keer dat de stroom door het water gaat, wordt de H2O omgezet in waterstof. Dus, de herkomst van het apparaat is bewezen.

De eigenschappen van water met het hoge waterstofgehalte en de lage temperaturen die het bezit, hebben er een perfecte brandstof van gemaakt. Wanneer de H2 in de cilinder komt en ontbrandt, wordt de benzine onmiddellijk minder brandbaar. De massa van het brandstofmengsel verbrandt efficiƫnter. Het is brandbaarder wanneer de temperatuur hoog is (atoon 90 000 stereotons) in vergelijking met de lage temperatuur van water (0 TS).