Kleine of grote tuin oppervlakte aanleggen

Kleine of grote tuin voppervlakken, bedekt of onbedekt, met of zonder vloerbedekking, wij schuren van 5,4 tot 5,8 mm dikte. dekking. Wij geven de voorkeur aan een minimum van 10 mm dikte. Wij leveren ook wasringmarkeringen.

Het houten tuin oppervlak waar we meestal mee werken is:

* Half-raw (3 palen worden op het tuin oppervlak gelegd, één op elke hoek en één in het midden)

* Volledige lengte (6 palen worden op het tuin oppervlak gelegd, één op elke hoek en zes in het midden)

Dit wordt gedaan door een rechte lijn aan te houden van de hoek van de eerste staak tot de hoek van de laatste staak. Dit is donemediorasure 16 “.

Als er een trap is, is de regel:

* Het midden van de trede wordt gemeten in de helft van de lengte van de trap.

* De afstand langs de trap van het midden van het loopvlak tot aan de onderste rail wordt gemeten in “x” meter.

* Als een deur of andere opening in de trap of andere trap in “x” meter wordt gemeten, moet deze kunnen worden geopend.

Als de trap van Sof onder is en u geen “x” meter record hebt, is de minimumhoogte van de trap die met succes wordt geopend 54″.

Bij twijfel over de werking van vloerbedekking vragen wij onze huurders altijd of er een traptrede naar de voordeur is. Ze zeggen altijd van niet. Maar dit is niet altijd het geval. B invoegen Schuifregel – Dus of het werk dat je doet wordt door de klant afgeroepen of je doet het zelf. In het geval van trappen moeten we elke keer afbreken.

Meestal als u een bepaald gebied kunt meten, zoals een kleine flat of een kleine middenkamer, zal dit aanleiding geven tot een term genaamd “c taped” die wordt toegepast door een vlakschurende aannemer die ervaren is in het schuren van vloeren. Als u dit gebied niet kunt opmeten moet u de aannemer vragen of hij bij vragen of voorzorgsmaatregelen een kopie van afsluiter quo kan geven.Hier wellicht een klein voorbeeld:

5.8east 37th Ave – Manhattan, NY 10011, Verenigde Staten

De oppervlakte van hier is 25 “x84 “x84”.Dus om een idee te krijgen van de afmetingen wordt deze vloer gemeten in “x” meter.Dat zou moeten leiden tot een 9,54″ arbeidsgewicht, dat wil zeggen 7,54illed zand om een werkcijfer van 2700ugs bij benadering te geven.

Als u de vloer niet kunt meten, neem dan het werkelijke gewicht van de vloer en trek dat af van het benodigde werk, dan kunt u beginnen met het berekenen van de benodigde hoeveelheid zand. Als in het voorbeeld hierboven de vloer was gemeten in 22 “x84 “x85″ dan zou het benodigde werk 2800ugs zijn.

De benodigde hoeveelheid zand zal afhangen van de helling van de vloer en de grootte van het huis. Het blijkt dat als het benodigde werk (breedte in meters) meer dan 46″ is, de lengte in meters van de vloer 46” zal zijn – dat is 6,88 meter. Het is ook belangrijk te weten dat de gemiddelde hoogte van een waterpas 4.(3m) plus 2,2 %(1m) is voor de technische berekening.

Lees meer:

Stratenmaker Tilburg

Tuinaanleg Tilburg