Hoe te studeren voor het Stage Examen

 

Rijschool BredaVeel mensen zitten met het prangende dilemma hoe te studeren voor het theorie-examen. Dit artikel gaat over hoe je succes kunt verzekeren en wat je kunt doen om in vorm te blijven voor het examen.

haarentwintig voordelen van de TheoryLesson

Het theorie-examen bestaat uit twee onderdelen: de multiple-choice en de gevarenperceptie. Elk segment bestaat uit twee subonderdelen: een meerkeuzetoets en een gevaar-perceptie. Elk segment omvat dezelfde toets; het onderdeel gevaarwaarneming wordt vervangen door het onderdeel gevaar-rijden. Het meerkeuzegedeelte wordt zo vaak mogelijk afgelegd, tot een bepaald punt in het verloop van de tijd. Dit komt omdat voor sommige vragen in het onderdeel gevarenperceptie een patroonantwoord nodig is. Voor veel vragen in dit deel moet dus de kritieke afstand tussen twee stations worden gepasseerd.

Het tweede deel is de gevarenomkering, en dit is om uw vermogen te testen om de potentiƫle gevaren te begrijpen en erop te anticiperen voordat ze een probleem worden.

Veel gevaarlijke chauffeurs slagen nog steeds niet voor het onderdeel gevaarherkenning van hun examen omdat ze vergeten te letten op gevaren op de weg of rijsituaties om hen heen.

op de weg

in de spiegel hebben gekeken en een potentieel gevaar konden zien; steeds weer opnieuw in de spiegel zijn gaan kijken met meer scherpte en opmerkzaamheid tot zij uiteindelijk het gevaar zagen. Daarna moesten zij op gepaste wijze handelen.

aan de kant van de weg, op een braakliggend terrein of op een fiets

verwaarloosd om te zoeken naar gevaren aan de kant van de weg, vaak denkend dat de verkeersborden en -signalen voldoende hulp zullen zijn.

Dagen en nacht rijden Rijschool Breda

De kans is groot dat ze in het donker verschijnen, wanneer het zicht slecht is. Zorg ervoor dat u zich realiseert dat mensen en situaties helderder of donkerder zijn dan op bepaalde momenten van de dag. Een andere reden is dat veel mensen ‘s nachts rijden terwijl ze dat niet zouden moeten doen en dit draagt er vaak toe bij of is er de oorzaak van dat ze zakken voor het rijexamen.

Leer rijden in het donker

Je zicht aanpassen bij het rijden in het donker is vrij eenvoudig, concentreer je gewoon op je eigen rijden en maak je geen zorgen over je examinator. Goed ‘s nachts rijden is nog belangrijker in je rijlessen, want het kan het verschil maken tussen slagen en zakken voor je rijexamen, het moet geleerd worden om te slagen voor je rijexamen.

Rijden tijdens Pass Plus

Wanneer je begint te rijden nadat je geslaagd bent voor je examen zal je merken dat je een paar fouten hebt gemaakt. Naarmate je meer zelfstandig begint te rijden, zul je meer fouten maken, omdat je zelfvertrouwen geleidelijk groeit. Als je vertrouwen groeit, zul je beginnen om sneller te rijden, maar stoppen bij ongeveer dezelfde snelheid die je aan het doen waren voordat je geslaagd voor uw test, dit is waar je begint te kijken uit de doos en fouten maken. Bijvoorbeeld, het verschil tussen 70 mph en 80 mph is niet echt een big deal, maar als je te horen krijgt dat je moet vertragen dit een beetje, dan in gedachten houden dat je dit veel meer dan een of twee mijl per uur over de maximumsnelheid kan doen. Vertragen vijf mijl per uur heeft geen invloed25% van de tijd, maar gewoon het maken van een fout terwijl het doen van dat kan betekenen dat u niet uw test, of erger een ongeval.

Een ander ding om te onthouden is dat je passeert als functie van je inspanning, in plaats van te proberen om extra uit de auto te krijgen omdat je het gevoel hebt dat je nog niet genoeg geleerd hebt. Als je een paar fouten begint te maken, moet je jezelf afvragen “waarom maak ik deze fouten? Je kunt ze dan corrigeren en oefenen om uit de fouten te komen en vertrouwen op te bouwen voor wanneer je je echt competent voelt.

ledromeo maken fouten, vooral in de testrit

Als je om wat voor reden dan ook niet slaagt voor je rijexamen, is het absoluut niet nodig om in paniek te raken, want dit zal de zaken alleen maar erger maken. Blijf kalm en onthoud dat je veel tijd te doden hebt tot je slaagt, maar probeer niet te oefenen met rijden als je een proefrit moet maken. Neem de tijd, rij veilig en verfraai je rijgedrag, maar neem nooit risico’s alleen maar om uit de weg te gaan. Werk er altijd aan om alles onder de knie te krijgen, met behulp van de bovenstaande tips, en je zult op weg zijn naar succes!