Hoe plaats je een auto met bekleding

Autogarage Eindhoven

 

Van waar? – Een auto met bekleding plaatsen

Bij een auto plaatst de eigenaar in een autogarage de autoafdekking eerst op het voertuig, en sluit het dan goed af met een slot. Maak soms een bordje klaar met de afmetingen van het object om voor de eigenaar te verhullen dat het in feite de auto is die hij op het dak wil plaatsen. Alvorens de autohoes daadwerkelijk over het voertuig te plaatsen, moet men ervoor zorgen dat het voertuig schoon is en vrij van gruis.

Bereid het oppervlak van het voertuig voor op het aanbrengen van de vinylsticker. Gebruik hiervoor alleen een reinigingsmiddel voor het voertuigoppervlak dat bedoeld is voor vinyl en dat het oppervlak van het voertuig niet kan beschadigen.

omwikkel het oppervlak van het voertuig met het vinyl. Zorg ervoor dat het over de contouren van het voertuig wordt gespannen. Wanneer het voertuig wordt vervoerd, profiteert de folie ervan om alle panelen binnenin het voertuig en zelfs op de voorruit te bedekken.

Alvorens het voertuig met het vinylteken te beplakken, moet u ervoor zorgen dat u het teken niet hebt laten rusten, zodat het kan functioneren zoals ontworpen. Het is vrij vaak waar dat de eerste keer dat een voertuig wordt geplaatst met een teken erop, het niet correct zal functioneren, en beter zou worden hernoemd. Zodra het voertuig met een teken erop is geplaatst, zou het voertuig van het teken moeten worden ontdaan en het op een ander voertuig moeten laten aanbrengen.

De levensduur van een vinyl sticker hangt af van de levensduur van het vinyl materiaal. Over het algemeen is de levensduur van het materiaal redelijk, maar bepaalde beperkende factoren kunnen leiden tot een kortere levensduur. Vinyl is een relatief nieuw product en nog vrij onbekend bij de meeste mensen. Hoewel, de levensduur van deze borden is vrij goed bekend.

De omstandigheden die leiden tot verslechtering van het materiaal dat in het teken is opgenomen, zijn de volgende:

– Ten eerste ondergaat de vinyl MC onvermijdelijk een verslechtering als gevolg van de ruwe omstandigheden, en dit gebeurt geleidelijk.

– Ten tweede is de verslechtering te wijten aan de onvermijdelijke blootstelling aan zonlicht.

– Ten derde wordt de aantasting veroorzaakt door water, gruis en zuren.

– Ten vierde wordt de verslechtering veroorzaakt door gewone industriële verontreinigende stoffen.

Het product is normaliter een thermoplast en is gemaakt van polyester en nylon. Het is aan beide zijden gecoat met polyester. Het is een complex, in elkaar gevlochten netwerk dat sterk en zeer giftig is. Het product waar we het hier over hebben, wordt zelfs door studenten over de hele wereld verwaarloosd, maar wordt eerder bewonderd om zijn veerkracht. Het gaat geruime tijd mee, hoewel niet duurzaam genoeg om de elementen te weerstaan. Een afwerking van het oppervlak is nodig om het product weer doorzichtig te maken. Deze afwerking is soms nodig na het aanbrengen van de vinylsticker, bijvoorbeeld wanneer er roest of corrosie aanwezig is.

Vinyl graphics dan, zijn warmte overgedragen vinyl stickers die worden geplakt op een gebied van op vinyl of urethaan gebaseerde lijm, om aurdy sneeuw of voertuig foto te maken. Het beeld kan over het voertuiglichaam worden bewogen om door conventionele op vinyl-gebaseerde magnetische tekens worden geïnstalleerd. De stickers zijn ontworpen om licht van gewicht te zijn en maken gebruik van een ingenieuze, niet-verspreidende lijm. Het product is duurzaam dankzij de niet-peeling en de inherente personalisatie die het biedt. Indien de voorste en achterste zijruiten of de achterruit geen folie bevatten, is het verwijderen van folie heel goed mogelijk, door middel van verwijderingspanelen. Elk teken wordt op maat ontworpen. De achterste zijruitfolies worden ontworpen om absoluut transparant te zijn, om het zicht op de achterruit van het reclamebord te bieden.

Zij bezitten, onder de humanitaire leiding van het bedrijf, een uitstekende vraag bij de bestuurders van grote voertuigen. Het produkt wordt zowel op de bovenkant als op de zijkanten van de autoruit aangebracht, hetgeen een fantastische gelegenheid biedt voor het nieuwste seizoen van het merk. De stickers op de achterruit zijn onder normale omstandigheden totaal onzichtbaar, en de vloeiende overgang van het ontwerp is zeer prijzenswaardig.

 

LEES MEER :