Hoe maak je je auto schoon?

Car cleaning Rotterdam

Wij gebruiken professionele reinigingsmiddelen, producten en procedures om ervoor te zorgen dat uw auto in uitstekende staat blijft. Zelfs als u geen flauw benul heeft van auto’s, zullen onze ervaren technici u door het hele autocontroleproces leiden en u precies uitleggen wat u moet doen. We reinigen ook grondig de wielen met speciale reinigers. Professionele automobielnormen worden gevolgd bij het reinigen van de auto. Zelfs olie- en brandstoffilters worden gereinigd als ze vuil zijn geworden.

Als u aan auto-onderhoud denkt, is het eerste wat in u opkomt waarschijnlijk het aantal schoonmaakmiddelen en hoe ze uw auto reinigen. Natuurlijk denkt u het eerst aan de bijtende middelen. Er zijn echter vele soorten reinigingsmiddelen, namelijk milde, zure, automatische en handmatige. Deze soorten reinigingsmiddelen maken uw auto zeker veel beter schoon dan de bijtende reinigingsmiddelen.

Zure reinigers reinigen eerst met een zuur, het zal uw lak gewoon gaan verbranden. Het vreet weg aan de moleculen in uw lak, en laat zijnes residu achter. Geautomatiseerde reinigers hebben de kracht om uw originele lak weg te strepen, en het oppervlak van uw auto in het proces te reinigen en te beschermen. Deze types van reinigingsmachines zullen niet weg bij uw verfwerk eten, zal het weg bij de vorige lagen van verf eten. Tegelijkertijd vreet de kracht van de machine alle resten weg die op de lak van uw auto zijn achtergebleven.

Handdrukreinigers voor de auto werken op 10-15 huishoudbatterijen. Ze zijn zeer handig in het gebruik, en u hoeft niet lang te wachten tussen reinigingsbeurten. De reinigingsproducten zijn ook zeer handig in het gebruik. De reinigingskracht van de hogedrukreiniger is net zo goed als wassen in uw eigen huis, en het wordt nog beter omdat u niet vele kilometers hoeft te spoelen zoals bij handbediende en automatische wasmachines.

Als u in een huis woont en handbediende hogedrukreinigers hebt. U kunt nog steeds andere schoonmaakmiddelen vinden om uw auto schoon te maken zonder het gebruik van hogedrukreinigers. Een voorbeeld is elleboogvet, dat je op een deur vastkrijgt en Method wat vet en Method olie op de deur. vet op een deury, en olie op de deury, Method. Als je Methode wat olie op het deurtje smeert, verlies je het meeste vet op het deurtje en zal Methode niet werken.

 

lees meer

schoonmaken bedrijf