Hoe maak je je auto schoon?

Deutz onderdelen

 

Voor de schuimspuiters kunt u het beste wat water in een emmer gieten, waarmee u de spons in het reinigingsmiddel drenkt. Na het wassen tilt u de spons op. Laat hem helemaal schoon worden voordat u hem weer in de emmer doet. Door de spons schoon te houden voorkomt u dat hij in het schuim blijft hangen.

De volgens afstand van de auto wordt over het algemeen gemeten door de autowasstraal. Wat Calco op hun website zegt is dat een goede car wash “meestal 30-45 mph vereist”. Wel, de richtlijn kan strenger zijn, afhankelijk van het gebied, maar over het algemeen worden professionele carwashes gedaan met niet meer dan 30 mph.

Schoonmaakmiddelen: PPH tegenfilters zijn een geweldig idee. Ze vangen vuildeeltjes op die u bij het wassen mist en voeren ze efficiƫnter af. U kunt PPH filters kopen bij een auto-onderdelenwinkel, of u kunt ze zelf maken. De volgende keer dat u een reinigingsmiddel koopt, vraag dan of er een PPH-filter bij zit. U wilt niet de goedkoopste PPH filter die je vindt gebruiken, want je zult niet echt profiteren van de hogere kwaliteit filters.Prijs en kwaliteit van het autowassen: Prijs mag geen factor zijn bij het kiezen van een autowasstraat. Deze bedrijven zijn in het bedrijfsleven om geld te verdienen, en als je echt bezorgd bent over het milieu, is er geen reden om meer geld te besteden aan het wassen van uw auto dan het schoonmaken met kwaliteit foosil wrijven compound. Kwaliteitsreiniging kost u slechts ongeveer $1.00 meer per autowasbeurt, en het is een duidelijk voordeel voor het milieu.

Uw auto mag dan vuiler zijn dan de laatste keer dat u hem waste, hij is nog steeds relatief schoon in vergelijking met het reinigen met de hand met een spons. Vergeet niet om de binnenkant van de zetels en onder het tapijt te stofzuigen voor het wassen. U kunt zelf een stofzuiger gebruiken, of als u haast heeft en even snel naar de dichtstbijzijnde detailer moet, kunt u naar een detailer rijden en het hem gratis laten doen. In het algemeen kunt u uw auto langer schoon houden door meer te doen met minder (na verloop van tijd) met behulp van kwaliteitsproducten die allemaal hetzelfde doel hebben om uw auto schoon te maken.

Lees meer:

Auto laten reinigen Terneuze

Auto wassen Terneuzen