Hoe kies je de juiste school?

Rijschool Papendrecht

Het is makkelijker om een school te kiezen met minder of betere recensies. Waarom? Je vindt niemands profiel op de achterkant van enveloppen. Tegenwoordig gebruiken de meeste accreditatie-instanties vooral getuigenissen van klanten. Het moet dus een fris, wekelijks, professioneel uitziend profiel zijn dat professioneel en deskundig overkomt. Vraag jezelf af waarom de school of organisatie al een tijdje bestaat – heb je ooit slechte ervaringen of tegenslagen in hun bedrijf gehad? Wat je zoekt in je toekomstige school is een plaats die gevestigd is met een bewezen staat van dienst EN – natuurlijk – een plaats die redelijk geprijsd is.

Laat u niet misleiden door de goede recensies die niet-rapporten hebben. U wilt controleerbare informatie over de ervaringen van hun studenten (of winnaars). Als de beoordeling niet door iemand is die ervaring heeft – hetzij lokaal of regionaal – wees dan op je hoede. Wees er zeker van dat de school een goede reputatie heeft & goede beoordelingen heeft ontvangen. Laat u niet overhalen door gloedvolle meningen. Het is zinloos om een onderwijsprogramma van welke aard dan ook op te starten en deze school vervolgens te laten mislukken. Kies een school niet alleen op basis van het feit dat ze een goede rating hebben. Baseer uw zakelijke beslissingen niet op de beoordeling van een enkele klant – tenzij het een beroemde is.

Stel een welomschreven lijst van vereisten op voor uw werknemers. Ga er niet zomaar van uit dat alle werknemers gekwalificeerd zijn om te rijden. Er zijn altijd uitzonderingen. De realiteit is dat hoe weinig gekwalificeerde chauffeurs er ook zijn, een van de twee dingen zal gebeuren: of u wordt overgenomen door een ervaren en professionele rijschool of u vindt niemand als u niemand gekwalificeerd kunt vinden. Een derde van de Amerikanen heeft een universitair diploma. Slechts ongeveer 20% van de Amerikanen hebben een middelbare school diploma. Als je ervan uitgaat dat je 20% hebt is dat prima, maar zelfs als je minder hebt zul je nog steeds niet veel werknemers hebben. Het wordt duidelijk dat je de wereld niet gaat veranderen, dus in plaats daarvan moet je iets meer doen dan alleen maar leren.

De meest succesvolle onderwijs organisaties doen veel meer dan het onderwijzen van de eigenlijke lessen. Ze bieden de faciliteit van een rijschool plus alle nodige opleiding voor werknemers of studenten. De realiteit is dat je niet zomaar een school kunt beginnen en dan hopen dat toptalent door de deuren komt. Als je dat doet, zul je teleurgesteld worden. Het ontbrekende ingrediënt is een centraal gelegen en beheerd opleidingsprogramma.

Centraal gelegen en beheerd betekent groter dan normale scholen – niet noodzakelijk groot genoeg om de opleidingsbehoeften van een stad ter grootte van Birmingham, Engeland, aan te kunnen. Functies zoals inning van aansprakelijkheidsverzekering, goedgekeurde opleidingsfaciliteiten, beoordeling en ondersteuning, rijlessen voor gevorderden maken allemaal deel uit van het pakket. Zo ook een volledig geïntegreerd bedrijfsbureau, dat van begin tot eind effectief wordt gerund door gekwalificeerd en ervaren personeel. En meer.

Om uw nieuwe werknemers of stagiairs door de operationele fase te loodsen, hebt u een goed gestructureerd en gepland opleidingsprogramma nodig. Kleinere, middelgrote of grote scholen zijn natuurlijk beter geschikt, aangezien de hele baan afhankelijk is van goed aangeleerde rijvaardigheden. De noodzaak om tegemoet te komen aan verschillende leerbehoeften is natuurlijk zeer reëel. Je zou nooit genoeg opleidingspersoneel of voldoende auto’s hebben voor een hele reeks leerlingen. Het is dus duidelijk een zeer nuttig idee om zo veel mogelijk regelingen te treffen.

Vooraf zou u zeker willen nagaan wat u zou kunnen doen om van uw school meer te maken dan een bijzaak voor drilfouten en gebrek aan ervaring. Als u een goed geleide school hebt, zou de volgende stap het rigoureus afnemen en bijhouden van tests zijn. Het probleem met een goed geleide school is dat de overheadkosten exponentieel groeien. Voeg daarbij het constant stijgende tempo van inkomende vracht en u bent er zeker van droog te lopen als u dat allemaal zelf probeert af te handelen. Dat is waar een organisatie als Capita driven Learning moet tussenkomen. Zij zorgen voor de verschillende programma’s en diensten die door gekwalificeerde en ervaren onderwijskundigen worden aangeboden, zodat zij u vanaf de start van uw school van dienst kunnen zijn.

Weten hoe al die verschillende uitrustingsstukken en voertuigen in uw omgeving samenwerken met andere systemen die er zijn. Tegenwoordig hebben nieuwe auto’s vaak niet slechts één navigatie- en entertainmentsysteem, maar twee of meer. Het aantal MP3-spelers, smart phones en iPods op de markt vergroot alleen maar het potentieel voor speelgoedinkopen, naschoolse activiteiten en kantooropstellingen. Gooi daar het voor de hand liggende gemak van een persoonlijke instructeur en extra beschikbare trainingsuren bij en je hebt een school op je handen. Er is alleen een sterke overtuiging nodig om het waar te maken.

Lees meer:
Autorijschool papendrecht 
Rijschool alblasserdam