Het kiezen van een rijschool

 

Rijschool Breda

Het is zeer belangrijk om een rijschool te vinden die gecertificeerd is. Vraag naar de namen en percentages van gecertificeerde rijinstructeurs door je rijinstructeur of rijschool te vragen. Om gecertificeerd te zijn, moet de rijschool of instructeur ASE gecertificeerd zijn. ASE is de Automotive Service Excellence. Om meer te weten te komen over ASE, kun je inloggen op ASE.org. ASE biedt twee soorten certificeringen, uitdager en zittende. Challenger betekent dat zij de erkende leverancier zijn voor alle andere reparaties Hyper corrigeren van Automotive gerelateerde problemen. incumbent betekent dat zij actief zijn in hun beroep en zich houden aan de normen die door de ASE zijn vastgesteld.

Lees hier meer over ASE.

Sommige scholen hebben een aangesloten bedrijf dat lid is van de ASE. De school moet lid zijn van de ASE. Zoek de contactgegevens van de school en word lid van de ASE. U hoeft alleen maar een kort formulier in te vullen, online of in de klas, om van hen op de hoogte te zijn. Het vermindert echt de hoeveelheid tijd die je daar doorbrengt.

Naar welke rijschool moet ik gaan?

Kies een rijschool die al een tijdje in bedrijf is. Als de school de nieuwste is, is het waarschijnlijk de beste. Ze moeten vriendelijk en beleefd zijn, zodat jij je op je gemak voelt. Als ze je intimideren, ga dan niet naar hun school. De school moet een comfortabele dongle hebben om je aan je test te laten werken, ze moeten achter je staan bij de rechtbank, en administratief personeel moet ijverig zijn om je vragen te beantwoorden, en niet proberen je de verkeerde kant op te sturen. Denk eraan, je bent daar om te leren, niet om het te doen! Ja, hun dongles zijn misschien beter. De school moet gecertificeerd zijn door de overheid, en ze moeten iets hebben in de vorm van een aansprakelijkheidsbeleid om je leerlingen te dekken. De school moet ook een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

Waar heb je vroeger leren rijden?

Karate, lange afstanden rijden, les krijgen van ouders of stiefouders, enz. Dit worden ongetrainde chauffeurs genoemd. Wat er gebeurt is dat na een bepaalde tijd je zelfvertrouwen daalt. Het komt tot het punt dat je het gevoel hebt dat je het niet meer kunt. Dus voor mijn geld, zou ik naar een school gaan die 100% legaal is. Die al een tijdje actief is, en kantoorruimte heeft, en personeel dat beleefd en professioneel is.

Wat zou uw aanbevolen trainingsmethode zijn?

Er zijn 2 trainingsmethoden die ik zou aanbevelen en zorg ervoor dat u degene die was zowel veilig voor u, EN realistisch te kiezen. Eerste zou formele defensief rijden klassen zijn. Om een formele klasse te kopen, kunt u naar uw lokale DMV en vraag naar de benodigde materialen. Kijk voor een cursus die een 3 daagse cursus, of een weekend cursus heeft. Zodra u door de klasse, als u niet tevreden bent, dan zou ik voorstellen om naar een andere school. De reden hierachter is omdat formele klassen zijn meer omvattende in omvang, en hebben de neiging om meer effect.

De tweede zou formele bestuurder onderwijs klassen zijn. Deze zijn geweldig omdat je leert de regels van de weg, en defensief rijden. Deze klassen zijn ook erg lang, maar ze zijn ook erg leuk, dus je kunt een veel waarde uit hen te krijgen.

Welke van deze is de tijd en moeite niet waard om te leren?

Beide zijn echter een grote investering van uw tijd en moeite. Ze zullen ook krijg je een verscheidenheid van voorkeur van uw instructeur, en hoewel de formele klassen lijken meer grondige en uitgebreide, ze missen in de flexibiliteit van de mogelijkheid om de opleiding te doen in uw eigen tempo.

Lees meer:
Rijschool Etten leur 
Rijschool Roosendaal