Deutz Motoren

Deutz onderdelen

 

Het spijt ons dat wij Deutz motoren in onze machines hebben. Zij zijn reeds een gevestigde waarde op het gebied van motorvoertuigen; zoals in de races en in de kampioenschappen. Zij hebben de harten van de mensen veroverd omdat zij een harde concurrentie vormen voor andere bedrijven.

De firma Deutz staat bekend om zijn onderhoudsvriendelijkheid; eenvoudige beugels zijn voorzien samen met gebruiksgemak. Deutz motoren hebben het vermogen om de meest extreme omstandigheden aan te kunnen; ze zijn zeer duurzaam. De hulpdiensten kennen de kracht van de motor zeer goed en daarom kiezen zij Deutz motoren voor hun vorkheftruck. Zij zijn ontworpen met optimale prestaties volgens de spanwijdte van de dienst; zij zijn zeer betrouwbaar.

Deutz onderhoud

Het onderhoud van uw Deutz motor is zeer eenvoudig; het moet op regelmatige tijdstippen gebeuren om de stilstandtijd van de machine te verminderen. Er is een adapterriem die helpt bij het onderhoud van de riem en de poelie. De brandstoftoevoerleidingen zijn beschermd met een schild, dezelfde methode wordt gebruikt om de koelleidingen en de olietoevoerleidingen te beschermen. Deze leidingen zijn verbonden met de oliepomp die is ontworpen als een radiator. Het ontwerp van de pomp helpt de hete olie om de warmte snel af te voeren. Er is een terugslagklep, die schade aan de afdichting helpt te voorkomen wanneer de motor niet warm is. Het schild zorgt er dus voor dat de warme leiding en de koude leiding hun tijd in alle rust kunnen doorbrengen. Het oliefilter is ontworpen om te voorkomen dat de kleine deeltjes die niet schadelijk zijn voor de mens, de afdichting van de motor beschadigen.

Installatie van de Deutz motor

De motor kan manueel of automatisch geïnstalleerd worden. U kunt een geautomatiseerde methode kiezen; de automatische poelie is de beste. Dit systeem beperkt de tijd van de motor tot een minimum door de riem en de nokkenassen gecontroleerd te verschuiven. Het voorkomt schade aan de afdichtingen van de cilinder als de distributieriem is gebroken. De riem uitlijning menigte wordt verbeterd in dit systeem met het gebruik van een trekstang en doel lopen. Deze methode biedt ook de zware prestaties en duurzaamheid. Als u de riem te gebruiken met de automatische methode dan zul je de poelie te controleren om de zoveel tijd om een goede riem uitlijning te krijgen. Dit systeem is ontworpen om de timing van de nokkenassen verschuiven om de zes graden in een poging om het geluid te snijden. Dit is een methode die ook de vrijheid biedt om verschillende materialen te gebruiken.

Boost uw motor tot zijn maximale potentieel

De materialen worden gewijzigd om de sterkte en duurzaamheid van de motor te vergroten. De motor wordt op het frame van de uitrusting geïnstalleerd. Dit resulteert in een betere bescherming van de motor. Dit werkt goed in combinatie met de noodverlichting, omdat het de afhankelijkheid van de stroomvoorziening van de voedingsmiddelen vermindert. Het wordt ook gebruikt in de hydraulische leiding van apparatuur. In beide gevallen wordt de vloeistof volledig geblokkeerd en hoeft er dus geen vacuüm te worden gebruikt.

Motor wordt gekoeld

Wanneer de motor wordt gekoeld, wordt de hoeveelheid vuil die van de motor wordt meegevoerd, gecontroleerd. Deze motor is voorzien van koelwaterleidingen. Wanneer de motor wordt gekoeld, wordt de hoeveelheid vuil die uit de motor wordt meegevoerd onder controle gehouden en wordt de motor dus onderhouden.

Dit zijn enkele van de efficiënte onderdelen die de levensduur van uw apparatuur en auto’s verlengen. De zorg voor uw Deutz onderdelen is zeer essentieel.

Lees meer:

KKK Turbo’s

MWM Motoren