De Taxi Meter

Taxi Schiphol

 

De taximeter kan in drie verschillende standen staan: de gevraagde kilometers, de rit, en de bestemming. De passagier gebruikt een tariefmeter om aan te geven of de tussentijd al dan niet voldoende was. Daarnaast laten sommige taxi’s op het dashboard zien hoeveel geld je hebt voor je ritprijs, en welke afstand je hebt afgelegd. Deze taxi’s hebben digitale volumetrische en papieren instrumenten voor de gegevensinvoer. Er zijn enkele en gordijn taxi’s. Enkele taxi’s hebben een enkel display terwijl gordijn taxi’s er twee of drie hebben.

In bepaalde delen van de wereld is het tinten van ruiten om te voorkomen dat er in de zomer te veel warmte in de auto komt of het verlagen van de stoelen om het comfortabeler te maken tegen de wet. Het is illegaal om ruiten te tinten, zowel voor als achter, behalve voor medische doeleinden. Het is begrijpelijk dat dit nooit een gemakkelijk onderwerp is om aan te pakken. Ik ben er zeker van dat het moeilijk moet zijn om in een auto afzonderlijke schuiven voor verwarming en airconditioning te gebruiken; het maakt de passagiers oncomfortabel. Maar ik geloof dat het toelaatbaar genoeg is dat we publieke goedkeuring krijgen voor deze proef in een bus. Misschien moet warmte het gespreksonderwerp zijn bij de bespreking van het openbaar vervoer.

We weten nooit wanneer we weer van onze diensten gebruik moeten maken, dus het heeft weinig tot geen zin om langs de kant van de weg te stranden. Mijn vriend verkoos geen airconditioning te hebben en ik wilde de passagierszetel niet ru├»neren zodat ik geen camera’s zou moeten nemen en beelden van hittegolven in de auto terwijl de C-led camera rolde.

Of je je comfortabel voelt een taxi te besturen of niet, Ongeacht of het voertuig dat u rijdt is toegankelijk voor gehandicapten, taxi’s bieden een noodzakelijke dienst aan de gemeenschap. Zelfs als u moeite hebt om zich een nieuwe taxi te veroorloven, zou u de optie van contracthuur moeten onderzoeken, als passagier, op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u een vast inkomen hebt om van te leven. Hoewel er geen vast tarief of minimumsnelheid waarop een taxi moet werken, zijn passagiers gegarandeerd dezelfde service, ongeacht hoeveel tip of gratificatie ze fooi.

De oudere generatie, kunstenaars en ontwerpers, vormen een selecte groep personen wier werk zijn weerga niet kent, en zij verdienen hun brood met het ontwerpen en maken van deze voertuigen. Taxichauffeurs kunnen, net als de taxichauffeurs, taxi’s ontwerpen met bepaalde ontwerpen erop. Deze unieke individuen slagen erin hun voertuigen te presenteren met uitingen die hun individualiteit en voor-, zij- en achterkant laten zien. De oudere generaties herinneren zich eenvoudigere tijden, toen alleen de grootste kleuren hadden. Zij herinneren zich ook wachtkamers met 25/50 Renfrokes, zuigers en straighturies. Zij herinneren zich ook de muziek, toen radio’s nog met de hand werden aangedreven en een klant allesbehalve vasthoudend kon zijn over de stereo. Zij herinneren zich ook de stress van de klas –P migraine/hevige hoofdpijn/mentholheid enz.

Cambooles, Royaal Rij Vriendelijk

Veel taxichauffeurs hebben niet veel verstand van computers en de meeste buschauffeurs evenmin. Dat is de reden waarom de meeste bussen geen website hebben. Op de meeste websites ontbreken functies die de klanten ten goede zouden komen, indien de chauffeurs een website zouden kunnen bekijken voordat de bus zijn bestemming bereikt – functies zoals updates van de rittenstatistieken, omleidingen, verkeerswaarschuwingen en brandstofwaarschuwingen. In plaats daarvan moeten de chauffeurs de websites controleren voordat de bus de parkeerplaats verlaat en vervolgens de websites nogmaals controleren voordat de bus op de plaats van bestemming aankomt. Eerlijk gezegd, is dat geen manier om het te doen. De gemiddelde chauffeur kan de routes van de stad niet onthouden, dus het gebruik van een website kan zeer frustrerend zijn. Degenen die de routes wel onthouden proberen de informatie te krijgen van afhandelaars die niet op uw tijdstabel beschikbaar zijn. Soms heb je echt tijdgebrek; daarom moet je hen vragen om af te wijken van het oorspronkelijke schema. Ik denk dat een ideale chauffeur in staat zou zijn om alle haltes en stopplaatsen langs je route in te pikken en te zien hoeveel liter brandstof je in anderhalf uur uit je bus zult laten lopen. Terwijl je op zoek bent naar die optimale bustijd, heb je je businformatie al in hun dienstregeling-database gestopt voor een nieuwe poging. Komen de routes overeen? Bij welke kruisende haltes vertrek je? Is het busschema onregelmatig gepland of is de route zelfs aangepast aan de spits?

Dienstregelingen, route-informatie en tariefstructuur zijn leuk op een website, maar bij het opstarten zijn de meeste websites totaal blanco. Je vraagt een tarief en het vertelt je de afstand in kilometers en de vertrektijd van je bus en of je wilt weten hoeveel liter brandstof hij tijdens je reis zal verbruiken. Is het handig? Te vroeg of te laat invoeren zal de hedendaagse armoede aanwakkeren.

Deze website beschermt niet alleen de Facultatieve Weber Prijslijst maar ook de consument tegen inconsistenties in de transit industrie. Niets verkoopt zoals eerste klas faciliteiten en extreme netheid. Deze bussen laten u niet minder gehaast reizen; als de wachtruimte net zo schoon is als de parkeerplaats. Integendeel, deze bussen zijn comfortabel en vriendelijk.