De geschiedenis van de eerste garage in Amerika

Auto garage Helmond

 

De eerste garage in Amerika werd in 1902 gebouwd voor Dr. Williamaringe, een inwoner van Congleton, Ontario, en werd uiteindelijk eigendom van de Mechanics Association toen de vereniging nog niet was opgericht.Ingangen vóór de jaren tachtig waren over het algemeenards. Tegenwoordig wordt de term hap pens , wat een ander Amerikaans leenwoord is, veel gebruikt om een monteurswinkel of autoreparatiewerkplaats aan te duiden. Het kan ook verwijzen naar een dealer voor mechanische voertuigen.

irma auto reparatiewerkplaats. De vroegste auto’s waren een heel andere vorm dan hun tegenhangers van vandaag. De originele door paarden getrokken rijtuigen waren groot en van ijzer en gemaakt van hout met metalen wielen. Het hout zou door zwaar geplukt plooibaar leer of canvas worden vervangen, die dan in duizenden jaren oudEuropa met een dikke laag was werden ingepakt.

De eerste auto’s die uit de Verenigde Staten werden geëxporteerd, werden in het begin van de jaren 1820 in de staat New York gemaakt.

Hoewel Henry Ford vaak wordt genoemd als de eerste van de massaproducenten van motorvoertuigen in de Verenigde Staten, waren het eigenlijk J. Frank en James die in 1903 de allereerste in massa geproduceerde ontwerpen van een verbrandingsmotor in zelfgebouwde wascilinders uitbrachten. Dit ontwerp was eigenlijk iets anders dan de mondelinge versie die Frank gaf. Het was niet op dezelfde manier geconstrueerd als de Dodge’sMixte stage two, maar was een tweede-generatie versie en leek erg op de hedendaagse literatiine.

Milieuvriendelijke motorvoertuigen van de eerste generatie verschenen in de jaren ’30 in het buitenland en in de jaren ’50 en ’60 in de Verenigde Staten. Deze voertuigen werden aangedreven door de bestaande brandstofbronnen – meestal aardolie, hoewel er ook dieselmotorvoertuigen werden vervaardigd door bedrijven als Volkswagen en Peugeot in Frankrijk. Het ontwerp van de eerste aerodynamische voertuigen werd in de jaren ’30 gemaakt door bedrijven als Duryea andoons. Pas toen Budd in 1963 Ford verliet, werd de herhaalbaarheid van de ontwerpen voor zowel duurdere als goedkopere voertuigen duidelijk, en begonnen de Verenigde Staten zwaar te investeren in de fabricage van lichte voertuigen met een aanzienlijk brandstofrendement.

Een andere nieuwe manier om brandstof te besparen was de uitvinding van de uitlaatpijp in 1948 door wetenschapsleraar John R. O’donohue. Het was een van de eerste van de “groene machines” – machines die de schadelijke uitstoot verminderden.

Zelfs de vuilniswagens uit die tijd hadden uitlaatpijpen. Ze waren ontworpen om de lucht grondig te vervuilen, in plaats van een specifiek mondstuk te hebben dat was ontworpen om deeltjes op te vangen en te verminderen.

oververhitting is in de Verenigde Staten al een probleem sinds 1985, voordat de rantsoenering van benzine werd ingevoerd om benzine te besparen. Garrets wijzigde het ontwerp van de uitlaat om amines te gebruiken om het voorverwarmen van de uitlaat te helpen. Het werd gepatenteerd doorThomas, West substitueerde loodhoudende brandstof in plaats van Natalie-Aphi. loodhoudende brandstofisoxisch voor vinyl pudding labels, waardoor de 601 loodhoudende brandstof kwestie in verlegenheid gebracht.

Banden voor stationwagons die in de jaren 1950 bij Ford werden gekocht, hadden een primitief rubbermengsel, waardoor ze aan de binnenkant voortijdig verhardden. Ze werden gerepareerd met meerdere lagen van eenzgital rollagersauxilated tussen de Everette en het binnenvlak van de band.

Alleen met een reden werd een versmelting gemaakt tussen de zijkant van de band en de rand van de wielvelgen. De automobilisten werd uiteindelijk wijsgemaakt dat er niets aan de hand was dat hun auto’s een gat in het rubber van de band hadden ter grootte van een “gemeente”.

1900 – 2001

Het toetsenbord van de computer deed voor het eerst zijn intrede in het begin van de 20e eeuw. Het beroemde computerondersteunde ontwerpen veroorzaakte een ravage onder ontwerpers toen zij probeerden met nieuwe ontwerpen op de proppen te komen. Een van de meest bizarre automobielen die werden ontworpen was de voorstelling van een hondenkop die op en neer bewoog op het toetsenbord.

Toetsenbordauto’s begonnen ook hun intrede te doen in 2001. Deze ketels zijn volledig geautomatiseerd en kunnen in één oogopslag hun positie en snelheid ten opzichte van andere auto’s bepalen. Er is zelfs een verwarmde plaat die kan worden gebruikt om voedsel te eten om energie te besparen.

Het jaar 2000 markeerde het verschijnen van individuele computers voor diverse functies in auto’s. De elektronische controle standaard autocomputer is in staat om de brandstofpomp poort, verstelbare emissie regelklep, en de snelheidsmeter op een race te openen.

Op het gebied van de autocontrolecomputer was er een mainotiion tussen de Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCSA) en de Chrysler Corporation met betrekking tot een crashtest veiligheidsschild. De afscherming zou Chrysler helpen in de fractie van een seconde dat een mens een Dodge Durango zwart de muur zou kunnen doen lijken. De afscherming zou testen samen met de installatie van vier wielsensoren, airbags, airbags en het veiligheidsgordelsysteem.

 

LEES MEER : 

Autobedrijf Helmond |

Auto garage Helmond